Natuur en uitstapjes

In de omgeving van minicamping Zus & Zus is genoeg te beleven. Wie behoefte heeft aan rust, zoekt de natuur op. Maar ook als u graag actieve uitstapjes maakt, is er veel keus. Hieronder leest u wat er allemaal te doen is in de regio. Wijchen ligt ong. 4 km van de camping,  een gezellig centrum met  restaurants, winkels en terrassen.

Hernen & Leur

Op kleine afstand van de Gemeente Wijchen liggen de kerkdorpen Hernen en Leur. Deze dorpen zijn omringd door een prachtig natuurrijk gebied met bossen en een ven. U vindt hier veel landelijke boerderijen, een viertiende-eeuws kasteel en een beltmolen. In het kasteel krijgt u informatie over de heerlijkheden in de vroegere middeleeuwen.

Fietsen & Wandelen

Via de  minicamping zijn voldoende wandel en fietsroutes mogelijkheden. Wij liggen aan de fietsroute knooppunt  67.  U kunt heerlijk fietsen tussen maas en waal en een bezoekje brengen in de vesting dorpen,  Grave Ravenstein en Megen

Nijmegen

De stad Nijmegen ligt op 16  km afstand, en biedt een ruim winkelaanbod, veel terrasjes en tal van toeristische activiteiten en stadswandeling.

 

 

 

 

 

Enthousiast geworden?